BBC Television Centre

CGI, Retouching

Turn yourself on to these brand new interiors for Auntie. These exquisite images for the BBC Television Centre’s apartments feature components designed exclusively by Piercy & Co Architects, with custom fit and finish to all major spaces in Piercy's trademark tasteful specification of natural and hand made materials.

The Copyright Building

CGI, Retouching

Striking a chord in the heart of Fitzrovia with a brand new statement-building, FTSE 250 Developer, Derwent London and Architects Piercy & Co bring the areas musical heritage to life within the walls of the striking new Copyright Building on Berners Street. 

Fluted woods and tactile metals play harmonious accompaniment among the buildings key design features. With INK in the conductors booth, we worked closely with both developer and architect to make the suite of CGI images sing.